Language Picker Icon English

Kennisplatform ICT

Elke organisatie is uniek in haar processen en structuur, en een standaard softwarepakket aanschaffen is dan veelal niet de manier om aan het werk te gaan. Het betekent ook dat de weg naar een optimaal functionerende ICT-oplossing niet eenvoudig is. Een verkeerd gekozen oplossing heeft desastreuze gevolgen, terwijl de juiste oplossing je organisatie juist een enorme boost geeft!

Alleen al in Nederland zijn er ruim 13.000 bedrijven die ICT-diensten, producten en/of software aanbieden. Kies daar maar eens de meest geschikte partner uit.

Kennisplatform ICT helpt je hierbij. Aan de hand van je eigen wensen en eisen stellen we een selecte longlist van goed passende leveranciers samen, waarmee je zeker een match zult vinden.

Over ons

In 2014 zijn we gestart om bedrijven en organisaties bij te staan in hun keuze voor de juiste ICT-oplossingen. We hebben de kennis en ervaring om jouw ICT-selectietrajecten effectief in te richten. Het enorme aanbod ICT-aanbieders maakt het moeilijk om de meest passende partner te kiezen en een sterke shortlist samen te stellen. Hoe weet je dat je in gesprek komt met de meest geschikte leveranciers?

 

Wij bieden gratis advies aan

Waarom Kennisplatform?

Wij weten precies welke aanbieders en partijen jouw ICT-vraagstuk perfect kunnen invullen. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs, maar kijken we uitgebreid naar functionele behoefte, budget, integratiebehoefte en jouw pakket van eisen en wensen.

Op zoek naar een IT oplossing voor jouw bedrijf?

Klik hier