Language Picker Icon English

Voor ICT Partners

De mensen van Kennisplatform ICT hebben buitengewoon veel kennis van en ervaring met ICT-proposities. Op ons platform komen vele ICT-aanvragen binnen die wij vervolgens koppelen aan de best passende partner.

Waarom Kennisplatform?

Onze medewerkers hebben een ICT-achtergrond. Bij het beoordelen van een aanvraag weten we daarom precies waar een organisatie naar zoekt. Daarvoor interviewen onze ICT-professionals de aanvrager, om zo ook alle achterliggende vragen bij een aankomend ICT-project te kunnen beantwoorden. Met deze informatie maken we een match met onze ICT-Partners.

Na een succesvolle match koppelen we je aan de aanvrager en krijgen jullie alle gelegenheid om uit te vinden of jullie bij elkaar passen. KennisPlatform ICT factureert uitsluitend als er een match is.

Hoe gaan we te werk?

Wij gaan meteen voor een aanvrager aan de slag. Met het lijstje wensen en eisen gaan we op pad en benaderen we onze ICT-partners, waarvan we denken dat we matchen.

Wat weten wij van de ICT-markt?

Sinds 2014 zijn we uitgegroeid tot dé kennispartner voor ICT-leveranciers. Onze medewerkers spreken dagelijks met prospects voor ICT-ondernemingen. Ze spreken de taal van de klant en zijn een serieuze gesprekspartner op het gebied van ICT-producten.

Marktinformatie en waardevolle databases

Van circa 75.000 organisaties in Nederland weten we met welke softwarepakketten gewerkt wordt. We zien precies hoe de markt verdeeld is tussen bekende spelers als Microsoft, SAP, Exact en Afas. Hoe we dat weten? Naast onze dagelijkse telefoontjes steken we ook veel tijd en energie in marktonderzoek. En dat loont. De afgelopen vijf jaar hebben we een excellente database opgebouwd. Door ons doorlopende marktonderzoek weten we snel in welke richting de markt beweegt.

partners waar we mee samenwerken

Bekijk alles

Wil je ook weten hoe die markt verdeeld is? Neem dan contact op.

Contact Ons